Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Hindi Tarifleri > PORTAKAL GARNİTÜRLÜ ÖRDEK (1 adet - 63,499 defa bakıldı)

PORTAKAL GARNİTÜRLÜ ÖRDEK


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


PORTAKAL GARNİTÜRLÜ ÖRDEK

Darbeli Matkap
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 06.07.2009
Mesajlar: 23
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc37959
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2009
2,361 defa indirildi / yazdırıldı




1 Ördek
500 Gram Patates
1 Adel Portakal
Tuz
2-3 kaşık sade yağ

Ördeklerin tüylerini ve içlerini temizleyiniz ve yıkayınız.
Sicimle ayaklarını ve kollarını bağlayınız, tuzlayınız.
Tencere içinde bir miktar yağla kapağı örtülü olarak çevirerek kızartınız.
Tencere içine biraz havuç, bir baş soğan, bir kaç tane kara biber koyunuz bunlarlada kızartınız.
Sonra ördeğin yarısına kadar su ilâve ederek yavaş yavaş kaynatınız.
Piştikten ve suyunu çektikten sonra ördeği bir kaba çıkarınız.
Tenceredeki bir kaşık yağla 1/2 kaşık unu 5 dakika kavurunuz 1/2 litre su ilâve ediniz.
Un çorbası kıvamına gelince diğer bir tencereye alınız.
Ördeği bir kaç parçaya ayırınız, bir güveç içinde veya tencerede sarımsak dişi biçiminde doğranmış ve kızarmış patatesleri, kabuklan çıkarılmış ince dilimler halinde kesilmiş portakalları kat kat yerleştiriniz.
Geri kalan yarım portakal dilimlerini ve suyunu, ördeğin salçasını güveçteki ördeğin yarısına çıkacak kadar ilâve ediniz kapağını kapayınız.
Yavaş yavaş kaynatınız kâfi miktar salçasıyle servise alınız.






PORTAKAL GARNİTÜRLÜ ÖRDEK Tarifleri Hindi Tarifleri



(1 adet PORTAKAL GARNİTÜRLÜ ÖRDEK 63,499 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort