Kısa URL: https://ml.md/lc79163
Gönderme Tarihi: 13.Ağu.2012
2,038 defa indirildi / yazdırıldı
1 Paket Sana Hamurişi
1 Bardak Yoğurt
1 Adet vanilya
2 Adet yumurta
6 Adet portakal
1 Adet kabartma tozu
2 Bardak un
2 Bardak toz şeker
İyice yıkanan portakalların üst kısmı kesilir.önce bıçakla kenarları sonra yemek kaşığı yardımıyla içi tamamen çıkartılır.kağıt havlunun üzerine ters şekilde çevrilerek içlerinin kuruması sağlanır. kek hamuru için; bütün malzeme derin bir kapta mikser yardımıyla çırpılır. hazırlanan kek hamuru portakal kabuklarının içine paylaştırılır.(üzerinde 2 parmak boşluk kalacak şekilde) 160 c de kürdan testi temiz çıkıncaya kadar pişirilir. pudra şekeri ve portakal dilimleri ile süsleyerek servis yapılır.