Granola:
1 tatlı kaşığı Hindistancevizi Yağı
2 su bardağı Yulaf Ezmesini
1 portakal suyu
2 tatlı kaşığı ğortakal kabuğu tozu
1'er avuç doğranmaış badem ve fındık
Parfe:
5 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 yemek kaşığı chia
1 yeme kaşığı bal
1 tatlı kaşığı
Hindistancevizi Yagını kısık ateşte eritin yulaf ezmesini koyup yavaş yavaş karıştırın.
Üzerine 1 adet portakal suyu ve Portakal Kabugu Tozu koyup karıştırmaya devam edin.kuru yemişleri koyup çıtırdayana kadar karıştırmaya devam edin. Parfe içinse 5 yk süzme yogurdu 1 yemek kaşığı su ile açıp 1 yemek kaşığı chia ve 1 yemek kaşığı balekleyin. Karıştırıp bir kata granola bir kata parfeden koyun.1-2 saatte buzdolabında bekletip servis zamanı Tahinle süsleyin.