Kısa URL: https://ml.md/lc74250
Gönderme Tarihi: 31.Mar.2012
2,308 defa indirildi / yazdırıldı
1 portakal
6 adet kalem pirzola
10 yaprak beyaz lahana
2 çorba kaşığı çiğ krema
2 çorba kaşığı tereyağı
Kekik
Kırmızı pul biber
Portakalların kabuklarını rendeleyin ve suyunu sıkın. Pirzolaları portakal suyunda 10 dakika bekletin. Bu arada lahanaları tuzla ovup ince bir şekilde kıyın. Portakal suyunun içinden çıkardığınız pirzolaları tereyağında pişirin. Üzerine çiğ kremayı ekleyip 5 dakika kaynatın. Baharatları ilave edip tavadan alın. Servis tabağına aldığınız lahanaların üzerine dizip portakal kabuğu rendesi serpin. İstenirse lahanalara bir miktar portakal suyu da gezdirilebilir.