|
Posiyonluk Güveçte Kuru Fasulye |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc117683
Gönderme Tarihi: 19.Haz.2016
1,265 defa indirildi / yazdırıldı
|
Merve Yılmaz
3 su bardağı fasulye
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağı
5 dilim pastırma
2 çay kaşığı tuz
Karabiber
Öncelikle suda fasulyeler haşlanır. Yağ ile salça kavrulur. Haşlanan fasulyeler içerisine eklenir. 1 kaç dakika kavrulur ve üzerine çıkacak kadar su eklenir. Pastırmalar dilimlenip içerisine eklenir. Tuz karabiber de eklenip 10 15 dakika kaynamaya bırakılır. Sonrasında güveçlere yerleştirilip fırına verilir. Pilavla birlikte afiyetle servis edilir.
|
|