Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Pudingli Tatlı Şeyler


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pudingli Tatlı Şeyler

Nur Bay
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 25.11.2019
Mesajlar: 46
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc146979
Gönderme Tarihi: 25.Kas.2019
554 defa indirildi / yazdırıldı




5 su bardağı süt (1 lt)
1 paket Pakmaya Narlı Puding
1 paket Pakmaya İncirli Puding
4-5 dilim brownie
12-15 adet taze çilek
2 yemek kaşığı Pakmaya Frambuazlı Aromalı Pasta Jeli
Süslemek için:
Yarım paket Pakmaya Bitter Pul Çikolata (50g)
3 adet büyük boy taze çilek
1 çay kaşığı bal
Gül yaprakları
Bisküviler için:
75 g tereyağı
1 yumurtanın sarısı
1,5 su bardağı un (150 g)
Yarım çay kaşığı Pakmaya Hamur Kabartma Tozu
1 çay bardağı Pakmaya Pudra Şekeri (60g)
1 çay kaşığı Pakmaya Şekerli Vanilin

Yarım paket Pakmaya Bitter Pul Çikolata’yı benmari usulü eritin. Çikolatayı yağlı kağıttan hazırladığınız küçük bir külaha aktarın.
Boş bir yağlı kağıdın üzerine istediğiniz boyutlarda kalpten şekiller elde edin. Oda sıcaklığında donmaya bırakın.
Bisküviler için küp doğradığınız tereyağı ile Pakmaya Pudra Şekeri krem haline gelene dek çırpın. Yumurta sarısını ekleyip biraz daha çırpın.
Unu ve Pakmaya Şekerli Vanilin’i ayrı bir kapta harmanlayın. Unlu karışımı krem haline getirdiğiniz tereyağlı karışımla birleştirin. Pürüzsüz ve yumuşak kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
Hamuru streçleyip buzdolabına kaldırın. Yarım saat dinlendirin.
Dinlendirdiğiniz hamuru un serpilmiş tezgahın üzerinde, merdane yardımı ile yarım cm kalınlığında açın. Küçük boy kalp şeklindeki kurabiye kalıpları yardımı ile parçalar elde edin. Bu parçaları yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
Bisküvi hamurlarını önceden ısıtılmış 185 dereceye ayarlı fırında, 10-12 dakika pişirin. Fırından aldığınız bisküvileri soğumaya bırakın.
Servis kupların tabanına brownie parçalarını ufalayın ve elinizle bastırarak yerleştirin.Pudingler için iki ayrı tenceresine sütü paylaştırın. Bir tencereye Pakmaya İncirli Puding’i diğerine de Pakmaya Narlı Puding’i ekleyin. Orta ateşte sürekli karıştırarak puding kıvamına gelene kadar pişirin.
Pudingler pişince ocaktan alın. Arada bir kaşıkla karıştırarak iki pudingi de ılıtın.
Kupların içini çilekle süslemek için çilekleri çok ince dilimleyip kalp şeklinde kesin. Bir tarafını bala batırıp kupların iç duvarına fotoğraftaki gibi dekoratif bir şekilde yapıştırın.
Kupların iki köşesinden aynı anda, her iki pudingi de dökerek yarısının incirli yarısının narlı puding olmasını sağlayın.
Ayrı bir kapta Pakmaya Frambuazlı Pasta Jeli ve küp doğranmış çilekleri karıştırın.
Çilekli jöleyi soğuyan pudinglerin üzerine yayın.
Kupların süslemesini tamamlamak için gül yaprakları, kalp bisküviler ve çikolata parçaları ile birlikte güzelce yerleştirin.







Pudingli Tatlı Şeyler Tarifleri Pakmaya Yemek Tarifleri



(1 adet Pudingli Tatlı Şeyler 1,192 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort