|
|
Püreli Harem Kebabı |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc112366
Gönderme Tarihi: 30.Ekm.2015
2,095 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 yemek kaşığı margarin
4 adet patates
Yarım su bardağı süt
250 gram dana kuşbaşı et
1,5 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Kekik
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı margarin
1/4 kaşık ayçiçek yağı
Düdüklü tencerede etinizin bütün malzemelerini koyarak bir süre kavurun daha sonra üzerini geçecek kadar su koyup ağzını kapatın yaklaşık yarım saat sonra kontrol edin etiniz suyunu çektiğinde kıvamlı bir görünüm aldığında altını kapatın. Daha sonra haşladığınız patatesleri bir kapta margarin tuz ve sütle ezin, bu aşamada mutfak robotuda kullanabilirsiniz,en son pürenizi servis tabağına alarak üzerine eti sosuyla birlikte ilave edin.
|
|
Püreli Harem Kebabı Tarifleri Kebaplar
|
|