|
|
Püreli Kıyma Kavurma |
|
gülabdan
Aşçı
Kayıt: 05.01.2015
Mesajlar: 19 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc104139
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2015
3,640 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet soğan
500 gram kıyma
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı tereyağı
4 adet haşlanmış patates
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı süt
Öncellikle soğanı yağda kavurup içine kıymayı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Baharatları ekleyip ocaktan alın. Haşlanmış patatesleri bir kabın içinde rendeleyin, süt ve mısır ununu ekleyip hazırlayın. Servis yaparken patates püresini koyup üzerine kavrulan sıcak kıymayı yerleştirin. Son olarak sarımsaklı yoğurt da konulabilir.
|
|
Püreli Kıyma Kavurma Tarifleri Et Yemekleri
|
|