Kısa URL: https://ml.md/lc91360
Gönderme Tarihi: 12.Ağu.2013
1,602 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket nişasta
1 bardak toz şeker
1 bardak hindistan cevizi
2 kaşık margarin
1 litre su
1 kase çilek reçeli
1 kase vişne reçeli
1 bardak pudra şekeri
2 kase rendelenmiş buz
İlk önce çilek reçeli ve vişne reçelini mikserle çırpın içine 500 milim su koyup kaynatın içine 1 kaşık sana margarin katıp hindistancevizi ekleyin koyulaşan şerbeti tepsiye döküp bekletin diğer tarafta nişastayı suda eritip toz şeker ve margarin katıp kaynatın karıştırarak katılaşınca ocaktan alıp ılımasını bekleyin ve reçelli şerbetin içine döküp dolapta donmasını bekleyin daha sonra dilimleyip pudra şekeriyle buzla servis edin.