|
|
Reçelli Milföyler |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc47332
Gönderme Tarihi: 16.Şub.2010
2,172 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler
6 hazır milföy hamuru
1 paket Tukaş Vanilyalı Puding
2,5 su bardağı süt
6 tatlı kaşığı Tukaş Pudra Şekeri
Milföylerin içine sürmek üzere arzu ettiğiniz reçel çeşidi;
Tukaş Ekstra Geleneksel Çilek Reçeli
Tukaş Ekstra Geleneksel Ahududu Reçeli
Tukaş Ekstra Geleneksel Ayva Reçeli
Tukaş Ekstra Geleneksel Böğürtlen Reçeli
Tukaş Ekstra Geleneksel Vişne Reçeli
Tukaş Ekstra Geleneksel Kayısı Reçeli
Hazırlanışı
Milföy hamurlarının her parçasını 2 kareye bölün. Yağlanmış ve unlanmış fırın tepsisine yerleştirin.
Önceden 220 dereceye ısıtılmış fırında hamurları sarı renk alana kadar yaklaşık 10 dk pişirin. Fırından çıkarıp soğutun.
Tukaş Vanilyalı Puding’i paketin üzerindeki tarifteki gibi ancak 2.5 su bardağı süt ile pişirin.
Soğuyan milföyleri sandviç ekmeği gibi enlemesine ikiye bölün ve içlerine puding doldurun.
Hemen ardından da hangi reçel tercih ediliyorsa ondan her sandviçin arasına birer yemek kaşığı koyun.
Üzerlerine bol pudra şekeri serpip, servis yapın.
|
|
Reçelli Milföyler Tarifleri Tukaş Yemek Tarifleri
|
|