|
|
ROKOKO |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc35067
Gönderme Tarihi: 03.Nis.2009
2,170 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 g beze
40 g bitter çikolata
Carte d'Or Çikolata/Vişne/Çikolata Parçalı Kaymak (1'er top)
Yuvarlak kek kalıbının içine streç film yayın. Bezeleri kâğıt havlu arasında ufalayın. Kek kalıbının içine Carte d'Or Çikolatalı Dondurmayı yayın, üstüne bezelerin yarısını serpin. Buzlukta dondurun. Üstüne Carte d'Or Vişneli Dondurma ve bezelerin kalanını serpin, tekrar dondurun ve Carte d'Or Çikolata Parçalı Kaymak yayın. Buzlukta bütün gece bekletin. Rendelediğiniz çikolata parçacıklarıyla servis yapın. İsterseniz vişneli sosla süsleyebilirsiniz.
|
|
ROKOKO Tarifleri Algida Yemek Tarifleri
|
|