|
|
|
Rumeli Paçası |
 |
kadim dost
Aşçıbaşı

Kayıt: 15.03.2017
Mesajlar: 24 Şehir: Trabzon |
Kısa URL: https://ml.md/lc123858
Gönderme Tarihi: 16.Mar.2017
1,007 defa indirildi / yazdırıldı
|
½ kangal AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
300 g tereyağı
2 diş sarımsak
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı salça
3 yemek kaşığı un
100 g dana kuşbaşı
4 su bardağı et suyu
Tuz
Sarımsakları iyice dövün ve yumurtayı, unu, tuzu et suyuyla harmanlayıp orta dereceli bir ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları doğrayın.
Bir taraftan da sosu için etleri yağda salçayla birlikte kavurun. AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKları ekleyin ve biraz daha pişirin.
Pişen paçayı tabaklara koyun ve üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKlu sosu döküp servis yapın.

|
|
Rumeli Paçası Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
|
|