|
Sabayon ile Gratine Edilmiş Frambuaz |
|
palet
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.01.2015
Mesajlar: 32 Şehir: Kızılcahamam |
Kısa URL: https://ml.md/lc130698
Gönderme Tarihi: 25.Arl.2017
1,489 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet yumurtanın sarısı
Yarım su bardağı pudraşekeri
1 çorba kaşığı vişne suyu
250 ml krema
Yarım kg frambuaz
Vanilyalı dondurma
Yumurta sarıları, pudraşekeri ve vişne suyunu çırpın. Kısık ateşte karıştırarak pişirin. Kremayı başka bir kabın içinde çırpın. Ocaktaki yumurtalı karışım pişince çırpılmış kremayı ilave edin. İyice karıştırıp ocaktan alın. Hazırlamış olduğunuz sabayon sosu servis tabağına alın. Frambuazları tabağın ortasına yerleştirin. Vanilyalı dondurma ile birlikte servis yapın.
|
|