|
|
Sahur Pizza |
|
akşam yıldızı
Aşçıbaşı
Kayıt: 14.07.2014
Mesajlar: 26 Şehir: Bilecik |
Kısa URL: https://ml.md/lc99847
Gönderme Tarihi: 14.Tem.2014
1,720 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 dilim bayat ekmek
2 su bardağı süt
2 adet yumurta
3 çorba kaşığı sıvıyağ
Harcı için:
8 dilim sucuk
4 dilim salam
1 tatlı kaşığı kekik
1 avuç taze kaşar
Öğle üzeri yuvarlak bir Borcam'a kenarları alınmış ekmek dilimleri, kabın şekline göre yerleştirilir. Süt, yumurta ve sıvıyağ çırpılır. Ekmeklerin üzerine gezdirilir. Üzerine streç kapatılır, buzdolabında sahur zamanına kadar bekletilir. Süre sonunda dolaptan alınır ve bekleyen karışımın üzerine rende kaşar serpilir. Yuvarlak doğranmış domatesler yerleştirilir. Kekik serpilir. Sucuk ve salam dilimleri bırakılır. 190 derece fırına verilir. 35-40 dakika pişirilir.
|
|
Sahur Pizza Tarifleri Akıtma Tarifleri
|
|