|
Şalgam Suyunda Pişmiş Spagetti |
|
Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171 Şehir: Mamak |
Kısa URL: https://ml.md/lc162527
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2022
229 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket spagetti
2 yemek kaşığı domates salçası
2 su bardağı şalgam suyu
Sıvı yağ + Tereyağı
Tuz
Karabiber
Bir tencereye şalgam suyunu koyup üzerine spagettileri haşlayacak kadar su ve tuz ilave edip kaynamış suya atıp haşlayın ama kırılmaması için çokta karıştırmayın.
Piştikten sonra süzün ve tencereye biraz sıvı yağ ve tereyağını ekleyip 2 tepeleme çorba kaşığı domates salçasını kavurmaya başlayın.
Salça kavrulup özleşince makarna suyundan 2-3 yemek kaşığı ekleyin karabiber ve tuz atın.
Sonra makarnaları salça sosu ile buluşturup harmanlayın sıcak olarak servis edin.
|
|