|
|
SARELLE'Lİ MUHALLEBİ |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc47128
Gönderme Tarihi: 12.Şub.2010
2,202 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 litre süt
5 çorba kaşığı un
5 çorba kaşığı sarelle bitter
1 çay bardağı tozşeker
Üzeri için:
hindistancevizi
Çilek
Süt, un, tozşeker ve sarelle bitteri bir tencereye aktarın ve mikser yardımı ile birkaç dakika karıştırın.
Tencereyi ocağa alıp kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladıktan sonra ocaktan alın ve birkaç dakika ılınmaya bırakın.
Mikserin yüksek ayarında 4-5 dakika çırptıktan sonra muhallebiyi servis kaselerine aktarıp soğumaya bırakın.
Servis yapmadan önce arzuya göre hindistancevizi ve mevsim meyveleri ile süsleyin.
|
|
SARELLE'Lİ MUHALLEBİ Tarifleri Elmasiye Tarifleri
|
|