www.miele.com.tr
250 gr. Baget Ekmek
4-6 diş Sarımsak
40 gr. Zeytinyağı
2 Defne yaprağı
2 yemek kaşığı Domates püresi
1 çay kaşığı tatlı Biber
4 Yumurta
Tuz
2 lt. Et suyu
1 Chorizo (sarımsak-biberli sosis)
1 acı sivri Biber
Sarımsak tanelerini iri iri kıyın ve bir tavanın içinde zeytinyağı ile pembeleştirin.
Ekmeği dilim dilim kesin, ilave edin ve her iki tarafını hafif kızartın. Kızartılan ekmek dilimlerini bir sufle kalıbının veya Miele Gurme-kızartma kabının içine yan yana dizin.
Domates püresi, defne yaprağı, biber ve en son et suyunu sarımsaklara ekleyin, karıştırın ve ekmeğin üzerine dökün.
Peperoni ve dilimlenmiş biberi ilave edin. Kalıbı fırına verin.
Pişirme süresi bitmeden birkaç dakika önce yumurtaları çorbaya ilave edin.
|