4 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı mayonez
½ su bardağı iri çekilmiş ceviz
1 tatlı kaşığı Knorr Sarımsaklı Çeşni
1 adet salatalık
½ demet dereotu
Hazırlanışı
1. Salatalığın kabuğunu soyup rendenin geniş tarafı ile rendeleyin.
2. Dereotunu ayıklayıp yıkadıktan sonra incecik kıyın.
3. Küçük bir kasenin içine mayonezi, yoğurdu, Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi, iri çekilmiş cevzi, rendelenmiş salatalığı ve kıyılmış dereotunu koyup bir çatal veya çırpıcı yardımıyla iyice karıştırın.
4. Servis kasesine alıp üzerini cevizlerle süsledikten sonra hazırladığınız Knorr Sarımsaklı Çeşni’li dip sosu taze sebzeler -özellikle taze karnıbahar veya patates cipsi- ile birlikte servis edin.
|