Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çörek Tarifleri > Sarma Yumak Çöreği (1 adet - 814 defa bakıldı)

Sarma Yumak Çöreği


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sarma Yumak Çöreği

çekmece
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 08.04.2020
Mesajlar: 21
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc149939
Gönderme Tarihi: 17.Nis.2020
327 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket çabuk maya
1 su bardağı süt
3 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvıyağ
1 adet yumurta
Un
İçi için:
1 su bardağı damla çikolata
Üzeri için:
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı pudra şekeri

Maya, ılık su ve şeker karıştırılır. Üzerine çırpılmış yoğurt, sıvıyağ, yumurta ve yumuşak bir kıvamda yapışmaz bir hamur olana kadar un ilave edilir. Üzeri kapatılır, 1 saat kadar dinlendirilir. Sonra merdaneyle yarım santim kalınlığında açılır. Hamurun yarısına damla çikolata serpilir. Diğer yarısı üzerine kapatılır. Bıçak ya da ruletle 2 parmak eninde şeritler kesilir. Sonra bu şeritler çekerek uzatılır. Bir ucundan tutulur ve yumak yapar gibi sarılır. Pişirme kağıdı serilmiş olan tepsiye dizilir. Üzerlerine fırçayla sıvıyağ sürülür. 180 derece fırına verilir, kızarana kadar pişirilir. Fırından çıkar çıkmaz pudra şekeri serpilir.






Sarma Yumak Çöreği Tarifleri Çörek Tarifleri



(1 adet Sarma Yumak Çöreği 814 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort