Kısa URL: https://ml.md/lc45272
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2009
2,110 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet kabak (ince uzun doğranmış)
1 adet havuç (ince uzun doğranmış)
½ demet ıspanak (kabaca doğranmış)
1 paket Knorr Beşamel Sos
3¾ bardağı süt (750 ml)
100 gr kaşar peyniri (rendelenmiş)
1 diş sarımsak (ezilmiş)
Hazırlanışı
1. Kabak ve havuçları yağsız tavada önlü arkalı şekilde kızartın.
2. Ispanakları da az yağda sarımsak ile kavurun.
3. Knorr Beşamel Sos’u hazırlanış bilgilerine göre pişirin.
4. Isıya dayanıklı bir kaba hazırladığınız sebzeleri dizin. Üzerine beşamel sosu ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave edip 180ºC’de önceden ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirin.