|
SEBZELİ ÇULLUK KIZARTMASI |
|
bitmeyen şarkı
Editor
Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc61758
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2011
2,047 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet çulluk
Maydanoz kökü
3 çorba kaşığı sadeyağ
Defne yaprağı
1 soğan
1 domates
Yeteri kadar tuz
1 adet havuç
1 adet kereviz
Bir kap içinde 3 kaşık yağ ince kesilmiş soğan, doğranmış sebzeler ve çulluk etleri orta ateşe konur. Yavaş yavaş sulanır ve biraz sonra sebzeler ve keklikler kızarmağa başlar domates ilâve edilir. Az su ve tuz koyarak hafif ateşte pişirilir.
Not: Patates fırın ve arzu edilen sebze ile garnitür edilir.
|
|