1 çay bardağı kinoa
200 gram kuşbaşı tavuk göğsü
1 adet kapya biber
1 adet yeşil biber
1 küçük kabak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
Karabiber, pul biber, kekik, tuz
Kinoayı bir tencereye alın, üzerine 2 katı kadar sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar haşlayın.
Tavaya zeytinyağını alın, tavukları ekleyip orta ateşte soteleyin.
Tavuklar suyunu salıp çektikten sonra ince doğranmış sarımsak ve doğranmış biberleri ekleyin.
Kabakları da ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Haşlanmış kinoayı tavaya ekleyin, baharatları ilave edip karıştırarak 2–3 dakika daha pişirin.
İsteğe göre üzerine limon sıkabilir veya ince kıyılmış maydanozla süsleyebilirsiniz.

|