Kısa URL: https://ml.md/lc3580
Gönderme Tarihi: 09.May.2006
2,548 defa indirildi / yazdırıldı
MALZEMELER
Yarim kilo biftek
1 adet patates
1 adet havuç
4 çorba kasigi bezelye
YAPILIŞ TARİFİ
Patates ve havucu küp küp dograyin. Dogranmis sebzeleri ve bezelyeleri
bir tencerede 10-15 dakika haslayin. Firin tepsisini yaglayin ve biftekleri
dizin. Bifteklerin üzerine haslanmis sebzeleri pay edin. Sebzelerin üzerine
1 su bardagi Pinar Sivi Krem Santi- Süt Kremasi’ni yayin ve
tepsiyi firina sürün. 250 derecede firinda 35 dakika pisirin.Biftekleri
firindan çikarir çikarmaz üzerine kalan 1 su bardagi Pinar Sivi Krem Santi-
Süt Kremasini pay edin. Sicak servis yapin.