|
|
Sebzeli Piliç Güveç |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc31195
Gönderme Tarihi: 15.Arl.2008
2,069 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 Kg Keskinoglu Kalça Kuşbaşı
1 Adet kabak
100 gr taze fasulye
3 Adet domates
1 Adet patlıcan
2 Adet sivri biber
Keskinoğlu kalça kuşbaşı etlerini bir miktar su ile birlikte tencereye koyup suyunu çekinceye kadar pişirin. Sebzeleri de pişme sırasına göre tencereye ilave edin. Ayrı bir yerde patlıcanları yağda kızarttıktan sonra tencereye yerleştirin. Daha sonra domates, tuz ve yeşil biberi ekleyin. 5 dakika pişirmeye bırakın. Karışımı porsiyonluk güveçlere alın ve 200°C de 20 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.
|
|
Sebzeli Piliç Güveç Tarifleri Keskinoğlu Yemek Tarifleri
|
|