Kısa URL: https://ml.md/lc45942
Gönderme Tarihi: 11.Oca.2010
3,132 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım su bardağı Selva Midye Şehriye
10 su bardağı su
1 adet küçük boy soğan
1 adet havuç
1 adet orta boy patates
5 adet iyice olgunlaşmış domates
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Maydanoz
Tuz
Soğanı mümkün olduğu kadar ince doğrayın (arzu ederseniz rendeden geçirin). Yağda bir miktar kavurduktan sonra kabukları soyulmuş ve çok küçük doğranmış ya da rendeden geçirilmiş domatesleri ilave edin. İyice kavurduktan sonra su ve tuz ilave edin. Biraz ısındıktan sonra rendeden geçirilen havuç ve patatesi ilave edin. Bu arada Selva Midye şehriyeleri ekleyin. Sebzelerin pişmesine yakın iyice doğranan maydanozu ilave edin ve ateşten alın. Limonla birlikte servis edin.