Kısa URL: https://ml.md/lc101446
Gönderme Tarihi: 06.Eyl.2014
1,386 defa indirildi / yazdırıldı
2 havuç
1 patates
200 gr tavuk gögsü
Göz kararı salça
1 su bardağı şehriye
İsteğe göre sevilen baharatlar
Göz kararı su
Bir miktar maydonoz
1 adet domates
Su da haşlamış olduğumuztavuk etlerini minik minik parçalıyoruz. Ayrı bir tencerede yağa koyup havuçları soteliyoruz. Patatesleri küp şeklinde doğrayıp ekliyoruz. Yarım kaşık salça koyuyoruz. 1 su bardağı olan şehriyemizi ekliyoriz ve bir tarafta kaynamış olan tuvuklu suyuumuzuda üzerine ilave ediyoruz arzuya ve ağız tatına göre istenilen baharatlar eklenebilir. Yemeğimiz kaselere konulduktan sonra rendelenmiş domateslerimizi koyabliriz ve maydonozlarımızı ince ince kesip koyabiliriz.