4 dilim tam buğday ekmeği
3 adet yumurta
1 küçük domates (küçük küpler halinde)
1 küçük yeşil biber (ince doğranmış)
1 yemek kaşığı süt (isteğe bağlı)
Tuz, karabiber
Bir tutam pul biber veya kekik
1 tatlı kaşığı tereyağı veya 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Yumurtaları bir kaba kırın, tuz, karabiber ve isteğe bağlı sütle iyice çırpın.
İçine doğranmış domates ve biberi ekleyip karıştırın.
Tavaya yağı alın, kızdırın. Ekmek dilimlerini yumurtalı karışıma batırın ve tavaya yerleştirin.
Her iki yüzünü de altın sarısı olana kadar kızartın.
Sıcak servis edin. Üzerine taze maydanoz serpebilir ya da yanında lor peyniriyle servis yapabilirsiniz.

|