50 Gr Sana Klasik
1 Paket vanilya
1 Paket kedidili bisküvi
3 Yemek Kaşığı un
2 Su Bardağı şeftali püresi
3 Su Bardağı süt
7 Yemek Kaşığı şeker
3 Yemek Kaşığı nişasta
4 Yemek Kaşığı labne peyniri
Süt, un, bir kaşık nişasta, 2 kaşık şekeri tencerede karıştırarak pişirin. Altını kapatıp vanilya, margarin ve labne peynirini iyice karıştırın. Dibini ıslattığınız bir kaba muhallebinin yarısını dökün. Kedidillerini üzerine dizin. Kalan muhallebiyide üzerine dökün. Şeftali peltesi için, şeftali püresini, geriye kalan 5 kaşık şeker ve 2 kaşık nişastayı bir tencereye koyup pişirin, pastanın üzerine dökün. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.
|