Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Şehriyeli Kayısılı Tavuk


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Şehriyeli Kayısılı Tavuk

AYŞEGÜL ALSAN
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.01.2013
Mesajlar: 74
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc90549
Gönderme Tarihi: 14.Tem.2013
1,327 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım çay bardağı tel şehriye
2 adet kuşbaşı doğranmış piliç tavuk göğsü
1 çorba kaşığı sıvıyağ
8 adet kuru kayısı
1 adet küçük kuru soğan
1 çorba kaşığı margarin
Yarım su bardağı sıcak su
1 adet kırmızı biber
1 adet çarliston biber
1 çay kaşığı Tuz
1 çay kaşığı Karabiber
1 çay kaşığı Tarçın

Şehriyeyi sıvıyağda rengi dönene dek kavurun ve kenara alın
Kayısıları ikiye bölüp yarım saat sıcak suda bekleterek süzün.
Yemeklik doğranmış soğanı margarinle kavurup üzerine tavuk etini ekleyin.
Tavuk suyunu salıp çekene dek birlikte kavurun. Üzerine doğranmış kırmızı biber ve yeşil biberleri ekleyin. Kavurun.
Üzerine şehriyeyi, kayısıyı, tuz, karabiber, tarçın ve yarım su bardağı sıcak suyu ekleyin.
Şehriye yumuşayana dek pişirin.
10 dakika dinlendirip servis edin.






Şehriyeli Kayısılı Tavuk Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(1 adet Şehriyeli Kayısılı Tavuk 12,728 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort