|
|
Şeker Börek |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113928
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2016
1,040 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet milföy hamuru
4 adet AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS
1 adet ince dilimlenmiş sivri biber
1 adet yumurta sarısı
1 Bir milföy hamurunun altına ve üstüne un serpin.
2 Merdane ile hamuru hafifçe açın ve dört eşit parçaya kesin. Diğer milföy hamurlarına da aynı işlemi uygulayın.
3 İçi için bir kapta, AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS leri küp küp doğrayın ve küçük doğranmış sivri biberi karıştırın.
4 Hazırladığınız iç malzemeyi milföy parçalarının ortasına eşit şekilde yerleştirin.
5 Bir milföy parçasının 2 kenarını üst üste getirin, uçlarını şeker paketi gibi kıvırın.
6 Diğer milföyleri de bu şekilde hazırlayıp, hafifçe yağlanmış tepsiye dizin.
7 Üzerlerine yumurta sarısı sürün.
8 200 derece fırında, 15-20 dakika pişirin, servis yapın.
|
|
Şeker Börek Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
|
|