Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çörek Tarifleri > Şeker Kat Çörek (1 adet - 1,232 defa bakıldı)

Şeker Kat Çörek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Şeker Kat Çörek

dandini
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.03.2020
Mesajlar: 45
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc149217
Gönderme Tarihi: 13.Mar.2020
371 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket margarin 1 adet yumurta
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı mahlep
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
Un
Katlar için:
1 su bardağı toz şeker
1 adet yumurta

Yumuşak margarin, 1 adet yumurta ve pudra şekeri mikserle pürüz kalmayana kadar çırpılır. Üzerine zerdeçal, mahlep, kabartma tozu ve toplanana kadar un ilave ederek yoğrulur. Hamur unlu zeminde yarım santim kalınlığında açılır. bir kase yardımıyla yuvarlak parçalar kesilir. Düz bir tabağa toz şeker konur. İlk yuvarlak hamur şekere bastırılır. Şekerli kısım içe gelecek şekilde katlanır. Sonra yarım kısmı şekere batırılır. Şeker içe gelecek şekilde bir kez daha katlanır, bastırılır. Kalan hamurlar tekrar toplanır aynı işlemler tekrarlanır. Çörekler yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Üzerine yumurta sürülür. 180 derece fırına verilir. Üzeri kızarana kadar pişirilir.






Şeker Kat Çörek Tarifleri Çörek Tarifleri



(1 adet Şeker Kat Çörek 1,232 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort