|
|
Şekerpare |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc60769
Gönderme Tarihi: 26.Şub.2011
1,967 defa indirildi / yazdırıldı
|
Havva Göktaş
4 bardak un
2 yumurta
1 paket margarin
1 su bardağı + 3 çorba kaşığı pudra şekeri
5 kaşık irmik
1/2 paket kabartma tozu
isteğe göre hindistancevizi
Şerbeti için;
4,5 su bardağı şeker
6 bardak su
1/2 limon
Bütün malzemeyi karıştırın ve iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın ve tepsiye dizin. İsterseniz üzerine fındık da koyabilirsiniz. Fırında 200 derecede üstü pembeleşinceye kadar pişirin. Hazırlanan şerbeti soğuduktan sonra sıcak olan şekerpareye dökün.
|
|
Şekerpare Tarifleri Yonca Yemek Tarifleri
|
|