Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Açma Tarifleri > Şekilli Kat Kat Poğaça (1 adet - 6,722 defa bakıldı)

Şekilli Kat Kat Poğaça


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Şekilli Kat Kat Poğaça

toprak abla
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 26.04.2018
Mesajlar: 24
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc133673
Gönderme Tarihi: 26.Nis.2018
756 defa indirildi / yazdırıldı




1 yumurta (sarısı üzerine)
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket yaş maya
Yarım su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
Yeterince un
Arası için:
Yumuşak margarin

Yoğurma kabımıza maya ve ılık suyu alıp mayayı iyice eritiyoruz daha sonra diğer malzemeleride ilave edip yavaş yavaş un ekleyerek yumuşak bir hamur elde ediyoruz Hamurumuzu oda sıcaklığında mayaladıktan sonra hamurumuzdan yumurta büyüklüğünde bezeler alıp tabak içi kadar uzunlamasına açıyoruz ve 5 tanesinin aralarına birer tatlı kaşığı margarin sürerek üst üste koyup kelepçeli kalıbın genişliğinde açıyoruz Kalıbın kelepçesini çıkarıp alt tabanına hamuru yerleştirip resimde görüldüğü gibi kesiyoruz üzerine yumurta sarısı sürüp 10.15 dakika dinlendirdikten sonra önceden ısınmış 200 dc fırında pişiriyoruz.







Şekilli Kat Kat Poğaça Tarifleri Açma Tarifleri



(1 adet Şekilli Kat Kat Poğaça 6,722 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort