Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Diyarbakır Yemekleri > Selcemiye (Mardin) (1 adet - 6,041 defa bakıldı)

Selcemiye (Mardin)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Selcemiye (Mardin)

genç fidan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 25.03.2016
Mesajlar: 38
Şehir: Üsküp
Kısa URL: https://ml.md/lc127941
Gönderme Tarihi: 31.Ağu.2017
1,630 defa indirildi / yazdırıldı




Mardin Müze Müdürlüğü

Beyaz şalgam
1 adet soğan
1 kg yağlı kuzu eti
1 kase kırık nohut
1 kg kıyma
Kırık pirinç

Şalgamlar 1 gün önceden küp küp kesilerek haşlanarak suya konulur ve 7-8 kere suyu değiştirilerek hazır hale getirilir.
İnce kıyılmış soğanlar tencerede yağla birlikte kavrulur ve üzerine et eklenip kavurmaya devam edilir.
Tencereye etin üzerini kapatacak kadar su eklenir, tuz da eklendikten sonra kaynamaya bırakılır.
Bir taşım kaynadıktan sonra üzerlerine çiğköftelik et ve kırık pirincin yoğrulup yuvarlandığı yuvarlamalar eklenir.
Bir kase kırık nohut da eklendikten sonra orta kısıklıkta ateşte pişirmeye bırakılır.
Et yarım piştiği zaman şalgamlar eklenir ve sumak suyu da eklenerek karıştırılmadan pişmeye bırakılır.
Ocaktan almadan önce 2-3 adet rendelenmiş sarımsak ve kuru nane eklenerek servis edilir.







Selcemiye (Mardin) Tarifleri Diyarbakır Yemekleri



(1 adet Selcemiye (Mardin) 6,041 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort