Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

SIĞIR PİRZOLASI FIRIN ÇEVİRMESİ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


SIĞIR PİRZOLASI FIRIN ÇEVİRMESİ

im
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.08.2012
Mesajlar: 1159
Şehir: Balgat
Kısa URL: https://ml.md/lc81863
Gönderme Tarihi: 09.Ekm.2012
1,608 defa indirildi / yazdırıldı




1 sığır pirzolası (5-6 kilo net)
3 çorba kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
2 kilo sığır veya dana kemiği
1 bardak rafine yağı
1 su bardağı Sebze Karışımı (1 çorba kaşığı kekikle karıştırılmış)
4 su bardağı esmer et suyu

1) Pirzolayı 5'er santim ara ile sicimle bağlayınız. Sonra tuzlayıp, biberleyiniz ve bir tepsiye koyup etrafına kemikleri koyunuz.
2) Üzerine yağı döküp hızlı fırına sürünüz. Zaman zaman tepsiden yağ alıp üzerine dökerek 30 dakika pişirip altüst çeviriniz ve tekrar yağlayarak 30 dakika daha pişirip pirzolayı bir tepsiye kemiklerinin üzerine çıkarınız.
3) Tepsiyi ocağın üzerine koyup sebzeleri ilâve edip 2 dakika karıştırarak kavurunuz.
4) Sonra tepsideki yağı süzdürünüz ve süzgece düşen sebzeleri tekrar tepsiye döküp esmer et suyunu ilâve edip 3-4 dakika kaynatıp süzdürünüz.
5) Servis yapacağınız zaman, pirzolayı bir kişiye bir dilim olarak dilim dilim kesip, sosunu ayrı olarak servis yapınız.

Not: Sığır pirzolası kadar lezzetli bir başka et yoktur. Tabii sözü edilen, besi sığırıdır. Tarlada çalışan sığırın pirzolası ne pişer ne de lezzeti olur.






SIĞIR PİRZOLASI FIRIN ÇEVİRMESİ Tarifleri Bonfile Tarifleri



(1 adet SIĞIR PİRZOLASI FIRIN ÇEVİRMESİ 19,416 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort