Kısa URL: https://ml.md/lc91199
Gönderme Tarihi: 05.Ağu.2013
3,208 defa indirildi / yazdırıldı
2 bardak ince bulgur
2 kaşık salça
4 dal yeşil soğan
3 tane rendelenmiş domates
2 bardak et suyu
3 kaşık margarin
1 tane kuru soğan
1 kaşık tuz karabiber
1 tutam kuru reyhan
2 kaşık nar ekşisi
Kuru soğanı doğrayıp 1 kaşık margarinle kavuralım içine salça ve tuz karabiber katalım bulguru ilave edip et suyunu döküp rendelenmiş domatesle pişirelim dinlenmeye alıp yeşil soğanı doğrayalım kuru reyhan ve nar ekşisini koyup kalan 2 kaşık sana margarinle karıştıralım elimizle sıkalım top top yapalım turşutla servis edelim.
Fotoğraf "kürdan" tarafından gönderildi. 11.03.2017