Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Soğan Dolması (Şanlıurfa)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Soğan Dolması (Şanlıurfa)

keskin ışık
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.08.2011
Mesajlar: 48
Şehir: Gazipaşa-Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc67161
Gönderme Tarihi: 23.Ağu.2011
1,979 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.urfaurfa.com

7-8 adet orta boy kuru soğan
150 gr kıyma
1 adet küçük soğan içi için
400 gr pirinç
1 yemek kaşığı biber salça
Yarım yemek kaşığı domates salça
2 adet sivri biber
Yarım demet maydanoz
Arzuya göre karabiber,tuz
2 yemek kaşığı nar ekşisi
Yarım subardağı sıvı yağ
1 adet domates

Soğanların kabuğunu soyduktan sonra tam ortasına gelinceye kadar boylamasına bıçakla yarıyoruz. Üzerini geçecek kadar sıcak su koyduktan sonra haşlamaya bırakıyoruz.Soğan yapraklarının bibirinden açılacak duruma gelinceye kadar haşlıyoruz. Haşlanan soğanları soğuk sudan geçirip süzüp kenara alalım. İç malzememizin hepisini pirinç, yağ, kıyma, nar ekşisi hariç rondodan geçirelim. Daha sonra yağ, baharat, tuz, pirinç ve kıyma katıp karıştıralım. Soğanları yaprak yaprak açıp iç malzemesini bir kenarına koyup rulo şeklinde saralım. Tencereye yerleştirip üzeri geçmeyecek kadar sıcak su koyup suyunu çekinceye kadar pişirelim. Ocaktan kaldırmaya yakın nar ekşisini üzerine gezdirelim.






Soğan Dolması (Şanlıurfa) Tarifleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri



(1 adet Soğan Dolması (Şanlıurfa) 55,510 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort