|
Soğanlı Basturma (Gürcistan) |
|
AyGölgesi
Super MOD
Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun |
Kısa URL: https://ml.md/lc107789
Gönderme Tarihi: 21.May.2015
1,646 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://culdia.com
Et 1 kilo
Soğan 500 gram
Öğütülmüş siyah biber 2 küçük kaşık
Defne yaprağı 3-4 tane
Sarıçalı topakları 2-3 büyük kaşık
Soğanı yuvarlak şeklinde doğrayın, doğranmış etin üstüne koyun, diğer malzemeleri ekleyin ve elinizle iyice karıştırın. Yaklaşık altı saat öyle dursun. Kızartana kadar soğanı alın ve hazır olmadan birkaç dakika önce yine ekleyin.
|
|