|
|
Soğanlı Tereyağı |
|
ecenaz
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 27.06.2009
Mesajlar: 44 Şehir: Antakya |
Kısa URL: https://ml.md/lc37750
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2009
2,042 defa indirildi / yazdırıldı
|
100 gr. tereyağı
1 çay kaşağı beyaz soğan suyu
1/2 Çay kaşığı doğranmış soğan
100 gr tereyağını yumuşatınız. 1 çay kaşığı beyaz soğan suyu vurarak ilâve ediniz. Renk vermek için 1/2 çay kaşığı ince kıyılmış soğan ilave ediniz.
Not: Soğan suyunu çıkarmak için, soğanı bir kabın içine rendeleyerek sıkın suyu kalayca çıkar. Mayonez kıvamına getirilmiş, yumuşatılmış tereyağını buz üzerine oturtunuz. Bu şekilde yağ bütün suyunu ve nemini çeker.
|
|
Soğanlı Tereyağı Tarifleri Soslar
|
|