Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Soya Soslu Piliç (mikrodalga)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Soya Soslu Piliç (mikrodalga)

candan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 04.12.2008
Mesajlar: 22
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc30872
Gönderme Tarihi: 04.Arl.2008
2,815 defa indirildi / yazdırıldı




4 piliç inciği (deri ve kemikleri alınmış)
2 çorba kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı bal
1 diş sarımsak (ince kıyılmış)
bir tutam zencefil (isteğe bağlı)
1 taze soğan (beyaz bölümü doğranıp, yeşil yaprakları verevine 2,5 cm boyunda şeritler halinde kesilmiş)
bir tutam tane karabiber (iri dövülmüş)

Piliç incikleri ile taze soğan şeritleri dışında bütün malzemeyi bir salata kâsesinde karıştırın. Piliç inciklerini de kâseye koyup, altüst ederek her yanlarını karışıma bulayın. Kâseyi oda sıcaklığında 2 saat (ya da buzdolabında 1 gece) bekletin.
Ateşe dayanıklı bir fırın kabını, biraz tereyağıyla hafifçe yağlayın. Piliç inciklerini kâseden çıkarıp, üstlerine yapışmış baharat parçaları ve soğan parçalarını kâğıt mutfak havlusuyla silin (kâsede kalan baharatlı karışımı atın). Sonra incikleri fırın kabına yerleştirip, kabı fırına vererek, incikleri % 100 ısıtılmış fırında 3 dakika pişirin. Kabı fırından alıp, incikleri altüst ederek, üstlerine ayırdığınız taze soğan şeritlerini serpin ve kabı yeniden fırına verip, incikleri % 100 ısıtılmıştırında 90 saniye daha pişirin. Kabı fırından alıp, servis yapın.






Soya Soslu Piliç (mikrodalga) Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(1 adet Soya Soslu Piliç (mikrodalga) 55,965 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort