|
|
Sucuklu İskender |
|
Hafize Sultan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 20.04.2011
Mesajlar: 54 Şehir: Manisa |
Kısa URL: https://ml.md/lc65490
Gönderme Tarihi: 07.Tem.2011
2,518 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.aytac.com.tr
375 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK
6 adet tırnak pide
4 adet domates
10 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı domates salçası
1 kase domates sos
yoğurt
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
1 Tırnak pideleri küp doğrayın.
2 Bir tavaya domates sosu ilave edin, salçayı ekleyin ve beraber pişirin. Tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin.
3 AYTAÇ GURME DANA SUCUK u ince ince verev doğrayın. Izgara tavasına AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları dizin ve çevirerek pişirin.
4 Servis tabağına doğranmış pideleri yerleştirin. Üstüne ızgarada pişirdiğiniz AYTAÇ GURME DANA SUCUK ları yerleştirin.
5 Biberleri bir tavada soteleyin.
6 Domatesleri dörde keserek soteleyin.
7 Tabağın bir kenarına çırpılmış yoğurdu, bir kenara domates sosu ekleyin.
8 Domates ve biberleri de üzerine ekleyin.
9 Tereyağını eritin, üzerine gezdirerek servis yapın.
|
|
Sucuklu İskender Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
|
|