|
|
Sucuklu Rumeli Paçası |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113758
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2015
1,917 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.aytac.com.tr
½ kangal AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
300 g tereyağı
2 diş sarımsak
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı salça
3 yemek kaşığı un
100 g dana kuşbaşı
4 su bardağı et suyu
Tuz
1 Sarımsakları iyice dövün ve yumurtayı, unu, tuzu et suyuyla harmanlayıp orta dereceli bir ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
2 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları doğrayın.
3 Bir taraftan da sosu için etleri yağda salçayla birlikte kavurun. AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKları ekleyin ve biraz daha pişirin.
4 Pişen paçayı tabaklara koyun ve üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKlu sosu döküp servis yapın.
|
|
Sucuklu Rumeli Paçası Tarifleri Rumeli Yemekleri
|
|