|
|
Sucuklu ve Biberli Ekmek |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113779
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2015
1,309 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.aytac.com.tr
500 g un
4 adet yumurta
2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket instant maya
100 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
1 adet kırmızıbiber
1 adet yeşil biber
Tuz
1 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ve biberleri çok küçük olacak şekilde doğrayın.
2 Unu, mayayı ve tuzu derin bir kaba alın, karıştırın.
3 Hamur pürüzsüz olunca üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları ve biberleri ekleyin, çok az yoğurun.
4 Üzerine nemli bir bez örterek 45 dakika mayalandırın.
5 Ortası delik kek kalıbını yağlayın.
6 Hamuru uzun ve kalın bir rulo yapın, kalıba yerleştirin.
7 30 dakika daha mayalandırın.
8 Üzerine kesikler yapın.
9 Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
10 Dinlendirdikten sonra dilimleyin.
11 Servis yapın.
|
|
Sucuklu ve Biberli Ekmek Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
|
|