Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

SÜPREM SALÇALI YARKA HAŞLAMA


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


SÜPREM SALÇALI YARKA HAŞLAMA

im
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.08.2012
Mesajlar: 1159
Şehir: Balgat
Kısa URL: https://ml.md/lc82802
Gönderme Tarihi: 02.Kas.2012
2,268 defa indirildi / yazdırıldı




Necip Usta

1 adet yarka (1 kiloluk)
2,5 su bardağı tavuk suyu (yoksa et suyu)
1 parça havuç (5 santim)
1 küçük kerevizin 1/4'ü
2 su bardağı Suprem Sosu
1/2 adet defne yaprağı
1 küçük soğan

1) Küçük bir tencereye pilici koyup üzerini kapatıncaya kadar su doldurarak hızlı ateşe koyunuz.
2) Kaynayacağına yakın pilici ateşten alıp, suyunu dökünüz ve pilici soğuk su ile yıkayıp, başka küçük bir tencereye çıkarınız.
3) Üzerine temizlenmiş olarak sebzelerini, tavuk suyunu ve tuzunu koyup, bir kere kaynadıktan sonra ağzı açık olarak orta ateşte 40 dakika pişirip pilici bir tabağa çıkarınız.
4) Suyunu başka küçük bir tencereye süzdürünüz, dibinde 1 santim ka-lıncava kadar orta ateşte çektiriniz.
5) Sonra 2 bardak Suprem Sosu ilâve edip, iyice karıştırarak 2 dakika kaynatınız ve ateşten alınız.
6) Pilici 4'e bölüp kemiklerini ve derisini ayıklayıp bir güvece yerleştiriniz. Sıcak olarak sosunu üzerine döküp servis yapınız.






SÜPREM SALÇALI YARKA HAŞLAMA Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet SÜPREM SALÇALI YARKA HAŞLAMA 19,745 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort