|
|
Sürpriz Tatlı |
|
Hafize Sultan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 20.04.2011
Mesajlar: 54 Şehir: Manisa |
Kısa URL: https://ml.md/lc65471
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2011
1,921 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket milföy hamuru
2'şer çay bardağı badem ve antepfıstığı
1 çay bardağı toz şeker
1 adet yumurtanın akı
Şerbeti için:
3 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
1 çorba kaşığı limon suyu
Badem ve antepfıstığını robotta çekin. Üzerine yumurta akı ve toz şeker ilave edip karıştırın. Milföy hamurlarını uzunlamasına açın. Hamurun uzun kenarına harçtan koyun, rulo yapın. Bir parmak uzunluğunda kesin ve tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Su ve toz şekeri kaynatın, limon suyunu ekleyip 1-2 dakika daha kaynatın. Soğuduktan sonra ılık tatlının üzerine dökün.
|
|
Sürpriz Tatlı Tarifleri Güllaç Tarifleri
|
|