Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kup Tarifleri > SUSAMLI TATLI (1 adet - 85,569 defa bakıldı)

SUSAMLI TATLI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Cips Tarifleri
Kahvaltı Tarifleri
Kup Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


SUSAMLI TATLI

Cemile
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 10.11.2006
Mesajlar: 123
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc11958
Gönderme Tarihi: 11.Şub.2007
2,411 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ
250 gr, susam
2 çorba kaşığı yayla marğarini
2 çorba kaşığı toz şeker
3 çorba kaşığı hindistancevizi
1,5 çorba kaşığı bal
1 çay kaşığı vanilya
YAPILIŞI
Susam tatlınızı yapmak için 250 gram susamı, 2 çorba kaşığı tozşekeri,3 çorba kaşığı hindistancevizini, 1,5 çorba kaşığı balı ve 1 çay kaşığı vanilyayı birbirine iyice karıştırın. Bu karışımı hazırladıktan sonra, yayla margarini ile hafifçe yağlanmış olan kek kabına dökün. Harlı olmayan fırında, üzeri altın rengine dönüşünceye kadar pişirin. Bu süre aşagı yukarı 40 dakikadır. Piştikten sonra fırından çıkarın. Daha sıcaklığını korurken tatlınızı kareler halinde kesiniz. Ancak iyice soğumadan kek kabından çıkarmayınız. Soğuyan tatlınızı kalıbından alarak servis tabağınıza yerleştirin ve sevis yapın. Susamlı tatlı, sofraların sevilen ve hafif tatlıdır.






SUSAMLI TATLI Tarifleri Kup Tarifleri



(1 adet SUSAMLI TATLI 85,569 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort