Kısa URL: https://ml.md/lc78241
Gönderme Tarihi: 22.Tem.2012
1,909 defa indirildi / yazdırıldı
3 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Aldığı kadar tuz
1 Adet patates
3 Yemek Kaşığı un
1 Adet bezelyeli havuç konserve
3 Adet kızartılmış tost ekmek dilimi
10 Dal maydonoz
2 Bardak süt
Bir bezelyeli havuç konservesi 4-5 maydanoz sapı 1 soyulmuş patates. Hepsi 3 bardak soğuk suya konup haşlanır patates yumuşamışsa hepsi pişmiş demektir.Ateşten alıp ılıklaştırılır ve blendirdan geçirilir. Başka tencerede 2 kaşık sana margarin 3 yemek kaşığı un kavrulur. süt ve blendirdan geçirdiğiniz karışım ilave edilir yeterli tuz katılıp kaynatılır.Küçük kareler halinde kesilip kızartılmış tost ekmekleri ve dereotu yaprakcıkları ile süslenip servis yapılır.