Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Baklagiller > Tahinli Nar Ekşili Nohut Piyazı (1 adet - 3,401 defa bakıldı)

Tahinli Nar Ekşili Nohut Piyazı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Barbunya Tarifleri
Fava Tarifleri
İç Bakla Tarifleri
Kuru Börülce Tarifleri
Kuru Fasulye Tarifleri
Mercimek Tarifleri
Nohut Tarifleri
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tahinli Nar Ekşili Nohut Piyazı

ipek yolu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2018
Mesajlar: 23
Şehir: Burdur
Kısa URL: https://ml.md/lc136083
Gönderme Tarihi: 09.Ağu.2018
576 defa indirildi / yazdırıldı




200 gr nohut
1 adet kırmızı soğan
1 demet maydanoz
1/2 su bardağı tahin
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı nar ekşisi
12 adet çeri domates
4 çorba kaşığı yoğurt
1 adet kesme şeker
2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı kırmızı biber
1/2 çay kaşığı karabiber

Nohutları bir gece önceden tuzlu suda bekletin.
Ertesi gün düdüklü tencerede hafif diri kalacak şekilde 15-20 dakika haşlayın.
Maydanozu doğrayıcıda kıyın. Soğanı ay şeklinde doğrayıp tuz ile öldürün.
Tahin, zeytinyağı, nar ekşisi, yoğurt, karabiber, şeker, kırmızı pul biber ve tuzu karıştırın, kıvamlı bir sos elde edin.
Nohutlarınızı daha ılıkken salata sosu, ay şeklinde doğradığınız kırmızı soğan, ince kıyılmış maydonozlarla harmanlayıp, yeşillikler ve çeri domatesler ile servis yapın.






Tahinli Nar Ekşili Nohut Piyazı Tarifleri Baklagiller



(1 adet Tahinli Nar Ekşili Nohut Piyazı 3,401 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort