|
|
Tantuni |
|
Özzlem
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 12.06.2012
Mesajlar: 72 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc77475
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2012
1,184 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Kg. kuzu kuşbaşı
2 Adet yeşil soğan
1 Adet soğan
2 Adet Domates
1 Yemek Kaşığı tozbiber
Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın. Yıkayıp, süzdükten sonra saca koyun, margarin ekleyin. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin. Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin. 1 yemek kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatın. Etleri kenara alın. Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun. Etleri tekrar saca koyup karıştırın. Pide ekmeklerinin içine koyarak servis yapın.
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 11.10.2023
|
|
Tantuni Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|