Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Tapkana Çuşka (Meriç Edirne)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Balıkesir Yemekleri
Bilecik Yemekleri
Bursa Yemekleri
Çanakkale Yemekleri
Edirne Yemekleri
İstanbul Yemekleri
Kırklareli Yemekleri
Kocaeli Yemekleri
Sakarya Yemekleri
Tekirdağ Yemekleri
Yalova Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tapkana Çuşka (Meriç Edirne)

dingin
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.04.2019
Mesajlar: 25
Şehir: Edirne
Kısa URL: https://ml.md/lc142120
Gönderme Tarihi: 20.Nis.2019
523 defa indirildi / yazdırıldı




Avrupa Birliği
Bulgaristan - Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı


6 adet kuru kırmızı biber (çarliston)
1 adet orta boy kuru soğan
150 gr. kuru fasülye (tercihen anız fasülyesi)
1 yemek kaşığı un
Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
1 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı domates salça
1 tatlı kaşığı çubritsa ya da kekik
Yarım su bardağı turşu suyu
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber

Bir gece önceden ıslatılan kuru fasülyeler haşlanır ve kenara alınır. Diğer taraftan kurumuş biberler haşlanır ve kenara alınır. Bir tencerede yemeklik doğranan soğanlar sıvı yağ ile kavrulur içine salça, un, kırmızı biber, karabiber, tuz ve çubritsa ya da kekik konur ve bir miktar daha kavrulur. Sonrasında içine kuru fasülyeler ilave edilir ve fasülyeler ezilmeden haşlanmış kuru biberlere doldurulur. Fırın tepsisine dizilerek üzerlerine tereyağ sürülür ve turşu suyu konarak fırınlanır. Kızarana kadar fırınlandıktan sonra servis edilmeye hazırdır.






Tapkana Çuşka (Meriç Edirne) Tarifleri Bursa Yemekleri



(1 adet Tapkana Çuşka (Meriç Edirne) 3,882 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort